Цалциум Формате

 • Тецх Граде

  Тецх Граде

  Формула: Ц2Х2ЦаО4
  ЦАС БР.: 544-17-2
  ЕИНЕЦС БР.: 208-863-7
  Тежина формуле: 130,11
  Густина: 2.023
  Паковање: 25кг пп врећа
  Капацитет: 20000 мт/год

 • Феед Граде

  Феед Граде

  Формула: Ц2Х2ЦаО4
  ЦАС БР.: 544-17-2
  ЕИНЕЦС БР.: 208-863-7
  Тежина формуле: 130,11
  Густина: 2.023
  Паковање: 25кг пп врећа
  Капацитет: 20000 мт/год
  ППВовен Баг:Јумбо Баг

 • Калцијум формат

  Калцијум формат

  Паковање: 25 кг

  ППВовен Баг:Јумбо Баг